Over mij

Ik zal een klein stukje vertellen over mij zelf en onze vier-voeters. Mijn naam is Tamara Roorda, en ik ben in het bezit van een prachtige Berner Sennen Nando en 5 Maine coons. Al vele jaren ben ik te vinden in de honden en katten "wereld" Vele jaren was ik te vinden op kattenshows (FIFE) en heb ik 2 keer een nestje mogen fokken met mijn Maine Coons een prachtige ervaring. Ook ben ik inmiddels al heel wat jaren te vinden bij Stichting Sneker hondenschool als instructeur. Voeding en gezondheid heeft altijd mijn aandacht getrokken bij mens en dier. Mijn vorige Berner Sennen had van jongs af aan problemen met voer, bij Nando heb ik na veel lezen en er over praten besloten het anders te doen. Nando is heel mooi opgegroeid op Carnibest, en van daar uit is het balletje gaan rollen, ik wou andere mensen en honden graag helpen met voedings gerelateerde vraagstukken en daarom ben ik de opleiding voedingsdeskundige gaan volgen bij Lotte Botter. Dmv voedingsconsulten kan ik nu mensen en honden helpen met hun vragen en problemen over hun hond op diverse vlakken.

Door de opleiding ben ik ook kritisch gaan kijken naar mijn assortiment wat ik had en wou verkopen. Mijn assortiment bestaat uit KVV/Vers vlees uit de diepvries en snacks welke vrij zijn van toevoegingen. In mijn assortiment heb ik Carnibest, Kivo, Bandit en Dailymeat als versvlees. Inmiddels heb ik het assortiment ook aangevuld met vers vlees in blik of gestoomd in een rol. Dit is versvlees welke langer houdbaar is gemaakt,ideaal voor vakanties maar ik kan ze bij sommige voedingsgerelateerde problemen ook heel goed inzetten.

Mijn assortiment snacks is zo samensgesteld dat er voor elke hond wat lekkers is, voor klein en groot, voor jong of oud maar ook voor wat voor voedingsallergie/intolerantie je hond ook heeft er is altijd wel wat te vinden.

Omdat mijn liefde voor katten ook zeer groot is ben ik langzaam aan mijn assortiment voor katten ook aan het uitbreiden, er zijn 3 soorten KVV voor de kat beschikbaar, diverse soorten brok ook graanvrij en versvlees in blik.

 

© 2020 - 2024 Versvoerhondenkat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel