op=op

Carnis Lam 500 gram

Artikel 12 van 12
€ 4,90 € 4,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Als aanvulling op de dagelijkse maaltijd hebben wij diepvries vlees. Dit biedt een uitgebreid scala aan dierlijke eiwitbronnen, zonder toevoegingen. Aangezien het diepvries vlees puur aanvullende voeding is, bevat het niet alle noodzakelijke voedingsstoffen die een hond nodig heeft voor zijn dagelijkse behoefte. Wij adviseren dan ook om maximaal 20% van de hoofdmaaltijd te vervangen door diepvries vlees. Zo voer je 20% van de dagelijkse voedingshoeveelheid aan diepvries vlees en de overige 80% aan droogvoeding.

 

Je kunt er voor kiezen om het diepvries vlees dagelijks te combineren met onze droogvoeding, maar het is ook mogelijk om hier een vaste dag per week voor te kiezen.

 

Ons diepvries vlees is verkrijgbaar in 200g, 500g en 1kg.

 

Samenstelling op basis van een hoogwaardig dierlijk eiwit en bestaat uit 100% lam (Lamsvlees, -lever, -hart, -long).

Analyse Eiwit 18% vet 14%

Voedingsadvies:

Een aanvullend voer is enkel ter aanvulling van het hoofdvoer. Het voer bevat dan ook niet alle noodzakelijke voedingsstoffen die een hond nodig heeft voor zijn dagelijkse behoefte. Wij adviseren om maximaal 20% aan de hoofdmaaltijd toe te voegen.

Bewaaradvies:

Koelkast 24 uur, Diepvries -18°C zie houdbaarheidsdatum. Ontdooien in de koelkast, om kamertemperatuur serveren, na ontdooien niet opnieuw invriezen.

© 2020 - 2024 Versvoerhondenkat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel